Teren multifunţional pentru iubitorii sportului din zona Oţelu-Roşu

259

Iubitorii sportului din zona localităţii Oţelu-Roşu beneficiază de un teren multifuncţional.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin a finalizat un teren multifuncţional realizat în zona de agrement Gura Jgheabului din Oţelu-Roşu. Investiţia a costat aproape 300 de mii de lei, bani de la Ministerul Tineretului şi Sportului la care s-a adăugat contribuţia administraţiei locale.

Acest teren multifuncţional este dotat cu suprafaţă sintetică pentru minifotbal, cu nocturnă şi tribună de 100 de locuri, dar are dotările necesare şi pentru practicarea altor sporturi: handbal, tenis şi baschet.

Deşi a fost proiectul DJST Caraş-Severin, terenul multifuncţional va fi administrat de Primăria oraşului Oţelu-Roşu.

Directorul DJST Caraş-Severin, Cătălin Hogea a declarat că execuţia a durat trei săptămâni şi este o investiţie bună pentru iubitorii sportului din Valea Bistrei: „Este un teren de minifotbal standard, conform nomenclatoarelor, 42×22 m, cu nocturnă, cu tot ce este necesar, este dotat cu panouri de baschet, filee de tenis, filee de volei, porți de fotbal, bănci de rezervă, o tribună de o sută de locuri. Este o investiție binevenită în Valea Bistrei, pentru că, din cât am umblat în județ, era cam singura zonă care nu avea un asemenea teren multifuncţional, şi de ce să nu fim corecți, în Oțelu-Roșu s-a investit foarte mult în zona Gura Jgheabului, zona lor de agrement. Această investiţie este binevenită pentru că sunt foarte mulți amatori de sport și cred că se vor bucura.”

sursa foto: Cătălin Hogea

(Adina Niţă)