Susţinătorii echipei de handbal HC Adrian Petrea îşi pot primi înapoi banii pe abonamente

HC Adrian Petrea la antrenament Vuia (8)

Conducerea clubului de handbal masculin HC Adrian Petrea a decis să restituie contravaloarea abonamentelor, având în vedere că Sala Polivalentă a fost închisă din cauza lipsei avizului pentru securitate la incendiu. În acest sens, gruparea reşiţeană a postat pe pagina de facebook un mesaj în care explică decizia luată:

„Am ales să jucăm pentru plăcerera jocului, pentru a fi mai buni în fiecare confruntare, pentru că atunci putem risca totul, pentru un public euforic care cunoaşte handbalul şi îl susţine aşa cum în puţine locuri în ţara asta se mai întâmplă. Credem în competiţiile din teren şi nu ne înscriem în cele din afara lor, poate de aceea alegem să rămânem liberi, liberi să redefinim succesul, liberi să apreciem şi să planificăm călătoria, nu doar destinaţia.
Pentru că am fost informaţi că Sala Polivalentă Reşiţa nu se va redeschide până în luna februarie, alegem să restituim contravaloarea abonamentelor celor care au avut încrederea de a susţine proiectul nostru. Numărul de telefon la care vă rugăm să sunaţi este 0721 129 653.
Rămânem uniţi, Reşiţa aveţi un public fantastic, am simţit-o!”

La rândul lor, suporterii au transmis mesaje în care spun că nu doresc banii ci vor să se bucure de handbal de calitate. Câteva dintre mesaje:

Maria Sorca: Nu trebuie să fie restituită contravaloarea abonamentelor. Sala Polivalentă nu a fost închisă din vina clubului. Să plătească cei vinovați pentru această situaţie penibilă…
Valentin Victor: Cine a închis sala a făcut exces de zel fără să-şi dea seama sau a avut gânduri ascunse, altfel nu-mi explic.
Bosioc Bogdan-Ionuţ: Nu vrem banii înapoi, sunt bocşean şi mi-am făcut abonament pentru a mă bucura de handbal de liga naţională aproape de mine…

Reamintim că decizia de închidere a Sălii Polivalente a fost luată de administratorul clădirii, Robert Buzzi, după discuţii cu cei din conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din cauza lipsei avizului PSI. Sunt afectate mai multe entităţi sportive, între care echipele de handbal HC Adrian Petrea şi Universitatea Reşiţa, şi echipa de futsal Muncitorul Reşiţa. Dacă handbalistele pot să dispute meciurile din Divizia A în sala de sport de la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, pentru echipa masculină de Liga Naţională lucrurile sunt mai dificile pentru că niciuna dintre sălile de sport din municipiul de pe Bârzava nu este omologată. În aceste condiţii, HC Adrian Petrea va trebui să caute o soluţie în alte oraşe din zonă.
foto arhivă
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles