Studentele din Reșița au șanse mari să dispute barajul pentru Liga Națională

176

CSU Universitatea Reșița s-a impus joi în deplasare la Crișul Chișineu Criș. Studentele din Reșița au dispus cu 31-26, la pauză scorul fiind de 21-12, tot pentru reșițence. Meciul s-a disputat în etapa a 24-a a Diviziei A feminine de handbal, Seria B.

Echipa antrenată de profesorul Cristian Busuioc este tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului, clasarea pe podium la finalul actualei ediţii de campionat.

Locul 3 asigură prezenţa la barajul de promovare în Liga Naţională

Meciurile de baraj vor avea loc din perioada 23-27 mai, la Sfântu Gheorghe. În urma acestui joc, echipa reșițeană a egalat la puncte – 39, ocupanta locului al treilea, Mureşul Târgu Mureş, însă rezultatele înregistrate în meciurile directe o avantajează pe CSU Reşiţa.

Duminică, 7 mai situația s-ar putea lămuri. Liderul Minaur Baia Mare ar putea învinge pe Mureşul Târgu Mureş, în etapa 25-a. CSU Reşiţa va obţine trei puncte, pentru că Dacia Mioveni a anunţat că nu mai face deplasarea în Banat, pentru meciul din 7 mai. Astfel, cu trei puncte avans înaintea ultimei etape, când reșițencele evoluează la Naţional Braşov, nu au cum să mai piardă locul III pe podium!

CSU Reşiţa: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioţa – Adriana Voina (8 goluri), Alexandra Dinu (8), Alina Cristea (6), Gianina Iung (4), Lorena Mocodean (2), Alexandra Bucur (2), Claudia Baldovin (1), Beatrice Kovari, Diana Boriceanu, Andrada Stamin, Cătălina Dumitrescu, Denisa Ion. Antrenor: Cristian Busuioc, scrie CSU Universitatea Reșița.

Cristina Corocan