Stelele Banatului fac din nou spectacol la Caransebeş!

O nouă ediţie a competiţiei fotbalistice Stelele Banatului are loc vara aceasta la Caransebeş. Veteranii fotbalului din Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara se vor înfrunta amical pe stadionul Municipal din localitate. Ca în fiecare an, competiţia de suflet a seniorilor fotbalului bănăţean va fi organizată de fondatorul grupării Era Club, omul de fotbal Dan Avram:

“În primul rând, vreau să vă spun că nu m-am ținut de cuvânt. Am spus că nu mai organizez turneul, dar microbul ăsta, și faptul că fotbalul a fost viața mea mă îndeamnă ca – atât timp cât am sănătate – să țin această competiție, care este o gală a fotbalului din Banat și o competiţiei dedicată memoriei tatălui meu. Vor veni echipe consacrate de old-boys de la Poli Timișoara, de la UTA Arad, de la Corvinul Hunedoara, de la CSM Reșița, de la Moldova Nouă. Participă şi prietenii de la Berzasca, precum şi două echipe de la Era Club Caransebeș – noi, cei de la Era, fiind organizatorii turneului.

Din punct de vedere tehnic, evenimentul se va desfășura în data de 5 august, începând cu orele 10:00, pe teren redus, șapte plus unu, două reprize a câte 10 minute. Vom împărţi echipele pe două grupe. Câștigătoarele vor lupta pentru locul unu, iar formaţiile clasate pe poziţiile secunde vor lupta pentru locurile trei-patru. La final avem tradiționalul meci vedetă între o selecționată a Banatului și o selecționată a Caransebeşului. Nu mai putem vorbi de o selecționată a României, fiindcă avem mulți oameni cu probleme care nu pot veni, dar toți cei care vin la această competiție au fost fotbaliști de marcă ai Banatului – și pentru noi aceasta este o întâlnire în suflet dedicată tuturor fotbaliștilor din arealul bănăţean, în care cuprindem și Corvinul Hunedoara. Sperăm să ne simțim bine și să fiți prezenți și dvs., presa, ca să vedeți care este atmosfera într-o competiție a prieteniei de-o viață”, a declarat omul de fotbal Dan Avram.

Cele mai citite

Related Articles