Adi PopaSteaua Bucureşti a terminat la egalitate, 1-1, cu echipa engleză de ligă secundă Sheffield Wednesday, în ultimul meci disputat de campioana României în cadrul stagiului de pregătire din Anglia.

Golul Stelei a fost marcat de Adi Popa (foto) în minutul 20, iar echipa engleză a egalat prin Martin Taylor (68).

Adrian Popa a parasit terenul accidentat inca din prima repriza, iar Cornel Rapa a iesit si el accidentat in finalul meciului.

Noua achizitie Federico Piovaccari a debutat la Steaua fiind trimis in teren la inceputul reprizei secunde in locul lui Stefan Nokolic. Italianul imprumutat de la Sampdoria a avut un sut slab spre poarta, o cadere in marginea careului pentru care nu a primit lovitura libera si un dribling nereusit in interiorul careului.

În cele din urma Piovaccari a fost retras de Laurentiu Reghecampf pe banca dupa numai 33 de minute, dar italianul avea sa revină in teren dupa accidentarea lui Râpă. Rezervele Stelei plecasera deja spre hotel şi nu a mai avut cine să intre în teren.

Lukasz Szukala a acuzat şi el o accidentare in finalul meciului, dar fundaşul stelist a continuat jocul şi a rămas în teren până la final.

Pentru Steaua urmează, miercuri 10 iulie, Supercupa României cu Petrolul

Steaua a început cu: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cr. Tănase – Nikolic.

Steaua a câştigat primele două meciuri amicale disputate în Anglia, 4-0 în faţa scoţienilor de la Livingston FC şi 2-0 contra formaţiei engleze de liga a 3-a Notts County.