Stațiunea Băile Herculane este, timp de trei zile, capitala handbalului juvenil românesc!

În stațiunea Băile Herculane s-a desfășurat în această seară festivitatea de deschidere a FESTIVALULUI NAȚIONAL DE MINIHANDBAL, la care participă 37 de echipe de fete din întreaga țară – junioare IV și junioare V -, care aliniază la startul competiției peste 800 de jucătoare.

Manifestările au început cu o paradă a echipelor participante, care a pornit de la Parcul Vicol, iar jucătoarele au scandat frenetic numele echipelor pe care le reprezintă până în Parcul Central al stațiunii de pe Valea Cernei! Aici, la Chioșcul pentru fanfară, a avut loc ceremonia de deschidere a festivalului, cu alocuțiuni din partea organizatorilor – Toma Drăgoiu – președintele ACS Băile Herculane și Gheorghe Năsturel – președintele Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin – și primarului orașului Băile Herculane – Cristian Miclău, iar Denisa Drăgulescu – componentă a echipei de junioare III a ACS Băile Herculane le-a prezentat oaspeților zona în care își vor petrece următoarele zile pe Valea Cernei! De asemenea, a fost prezentă componența grupelor competiției, iar delegații echipelor s-au deplasat apoi la ședința tehnică, unde au fost stabilite detaliile acestei manifestări.

Organizatorul festivalului, Toma Drăgoiu – președintele ACS Băile Herculane ne-a declarat :

Meciurile se vor juca în fiecare zi cu începere de la ora 9.00 la Sala de sport a Liceului Hercules și Sala de sport ALEXANDRU DUICU.

Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Handbal și este organizată de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Asociației județene de Handbal Caraș-Severin și Direcției județene pentru Sport Caraș-Severin, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Băile Herculane și Liceul Hercules.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles