[AUDIO] Stadionul de atletism s-a redeschis pentru agrement. Rusalin Fâc, directorul CSM Reșița: intrarea pe stadion se face doar cu permis de acces gratuit

Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa anunţă că persoanele care doresc să facă mişcare  pe pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Vastag” – exclusiv culoarele 1 și 2, care sunt destinate numai pentru sportivii de performanţă –  o vor putea face de acum încolo, după următorul program: luni- duminică, în intervalele orare 7:15 – 10.00  şi 18.00 – 21.00.

Directorul CSM Reșița, Rusalin Fâc are detalii:

Amatorii de mișcare vor avea însă nevoie de un permis de acces gratuit,  în condițiile respectării cu strictețe a regulilor cuprinse în regulamentul privind accesul pe stadionul de atletism. Măsurile prevăzute în regulament  descriu cadrul în care amatorii pot practica activitatea sportivă în aer liber, la nivel de pregătire, în cazul alergării și vor fi afișate la intrarea în stadion.

Pentru obținerea permisului de acces gratuit, doritorii vor completa un formular de contact, în care se vor menționa numele, prenumele, adresa și nr. de telefon, precum și semnarea acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Permisul se ridica zilnic de la sediul clubului CSM Reșița; bul. Muncii 5A, între orele 9-15.00.

CSM Reşiţa  a susţinut şi susţine sportul de masă, ca temelie pentru sportul de performanţă, dar şi ca  fundament pentru sănătate, motiv pentru care doritorii de mişcare pot folosi pista de atletism din cadrul complexului, cu condiţia de a nu se suprapune cu programul de antrenament al sportivilor de performanţă.

În afara antrenamentelor, complexul sportiv pune la dispoziţie pista de atletism federaţiilor sportive, cluburilor şi altor structuri sportive pentru organizarea de evenimente sportive. Având în vedere obiectivul de activitate al Clubului Sportiv Municipal Reşiţa  privind susţinerea în special a sportului de performanţă, accesul public pe pista de atletism este restricţionat în momentul în care sunt evenimente şi antrenamente, conform solicitărilor structurilor sportive mai sus menţionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.