Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE – 25 de medalii la Campionatul Naţional de la Alba Iulia!

Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE s-au întors cu 25 de medalii de la Campionatul Naţional de powerlifting desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Alba Iulia. Cei şase sportivi de pe Valea Cernei care au câştigat aceste medalii sunt : juniori II – fete : Cătălina Novăcescu ( 2 aur şi 6 argint) şi Cristina Didea ( 1 aur; 1 argint; 1 bronz); băieţi : Mario Rădoi (4 bronz) şi Alexandru Drăgan ( 1 argint şi 3 bronz); seniori : Antonio Guran (4 bronz) şi Raul Zorzon (1 argint).
De remarcat că în cadrul acestei competiţii sportivul Mario Rădoi (83 kg), în vârstă de 12 ani, a reuşit să stabilească un nou record personal, ridicând 100 kg la proba “îndreptări”! Pentru cei şase participanţi de pe Valea Cernei la această ediţie a Campionatului Naţional performanţa obţinerii celor 25 de medalii este cu atât mai remarcabilă, cu cât sunt la începutul carierei în acest sport şi au întâlnit adversari de la cluburi din ţară mult mai titrate, medaliaţi la competiţile interne şi internaţionale!
Cristina DIDEA : A fost bine, mă bucur că am obţinut patru medalii, dar nu a fost pe măsura aşteptărilor mele! Mă aşteptam la primul loc în toate probele şi sper ca data viitoare să reuşesc! 
Cătălina NOVĂCESCU : A fost primul meu concurs naţional, dar nu mi s-a părut greu! Adversarii au fost buni şi puternici! Sper ca în viitor să fiu doar pe primul loc!
Alexandru DRĂGAN : A fost destul de bine în competiţie, dar concurenţii au fost destul de buni, nu am avut cum să concurez cu ei, au fost mai buni ca mine! Am câştigat o medalie de argint şi trei de bronz, dar a fost mult mai greu decât mă aşteptam! Concurenţii erau mult mai mari decât mine, aveau 16-17 ani şi nu am putut să le fac faţă, eu am numai 14 ani!
Mario RĂDOI : A fost bine la Alba Iulia, dar adversarii fiind foarte mari, eu am numai 12 ani, nu am reuşit să iau locuri mari, dar am ridicat la îndreptări 100 de kilograme şi este recordul meu personal! Mă bucură această performanţă, dar a fost greu să ridic, m-a durut spatele foarte mult! Îmi doresc să particip la cât mai multe concursuri, pentru a avea mai multă experienţă!
Avram RĂDOI – antrenor CS POWERLIFTING HERCULANE : Sportivii mei au fost pregătiţi, au obţinut un total de 25 de medalii, cu participarea a şase sportivi, două fete şi patru băieţi! Competiţia a fost reuşită, lupta a fost foarte strânsă, dar am reuşit să obţinem aceste medalii! Sincer, ne aşteptam la această performanţă, dar puteam şi mai mult! Eu cred că pe viitor vom obţine mai multe medalii şi mai ales să fie de aur, că asta e important!
Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles