Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE – printre câștigătorii CUPEI OLTUL de la Rm. Vâlcea!

Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE au participat la CUPA OLTUL SĂRBĂTOREȘTE CENTENARUL PRIN FORȚĂ, care s-a desfășurat în perioada 2-4 noiembrie la Rm. Vâlcea., organizată de CS MAGIC din Rm. Vâlcea.

Competiția a adus la start aproximativ 40 de sportivi de la cluburi din întreaga țară, evenimentul defășurându-se sub egida Centenarului României. Clubul de powerlifting din Băile Herculane a participat cu patru sportivi – trei la masculin și o sportivă la feminin -, care s-au aflat printre câștigătorii competiției prin George Răzvan – la open-seniori – locul I; Lorena Covaciu – junioare II – locul I; Mario Rădoi – juniori – locul III și Avram Rădoi – master – locul I.

”Competiția a fost foarte reușită pentru noi, s-a văzut din punct de vedere al antrenamentelor, mai ales că am fost prezenți cu doi debutanți - câte unul la feminin și masculin -, care s-au prezentat foarte bine, drept pentru care s-au clasat pe primele locuri! Rezultatele mă mulțumesc foarte mult, având în vedere că urmează noi competiții și chiar campionatele naționale! În perioada 16-17 noiembrie are loc la Alba Iulia, tot sub egida Centenarului României, campionatul național la împins din culcat, la care vom participa cu patru sau chiar cinci sportivi, pentru că ceilalți sunt ușor accidentați și nu riscăm să participăm cu ei!, ne-a declarat Avram Rădoi – președintele CS POWERLIFTING HERCULANE din Băile Herculane.

 

Participarea sportivilor de pe Valea Cernei la această competiție a fost posibilă cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin Direcția județeană pentru Sport Caraș-Severin, sub egida Centenarului României.

Paul-Sever SMADU