Sportivii de la Asahi Dojo, fruntaşi la Cupa Braşov!

Între 3 și 5 noiembrie a avut loc cea de-a V-a ediţie a Cupei Braşov – una dintre cele mai prestigioase competiţii de karate Fudokan organizate în ţara noastră. Evenimentul desfăşurat în Sf Gheorghe, la Sepsi Arena, a reunit la start 256 de participanți din 16 cluburi din țară și strainatate, dornici cu toţii să își demonstreze abilitățile  sportive.

Clubul Sportiv Asahi Dojo din Reșița a participat cu o echipă formată din 11 sportivi coordonaţi de sensei Gabriel Dobromirescu. Performanțele lor excepționale au contribuit la succesul general al clubului în competiție.

Cu abilități remarcabile și o pregătire intensă, membrii Clubului Asahi Dojo au obținut 26 de medalii – 6 de aur, 5 de argint și 15 de bronz.  Rezultatele obţinute de reşiţeni au fost următoarele:

1. Blotor Sofia:  o medalie de bronz

2. Monu Tudor:   o medalie de bronz

3. Lacatusu Ariana

4. Dobromirescu Victor: o medalie de aur, una de argint şi două de bronz

5. Olteanu Darius: patru medalii de bronz

6. Mircea Alexandru: două medalii de bronz

7. Anderca Toma: o medalie de bronz

8. Velich Valentin: două medalii de aur și două de bronz

9. Lațchescu Andrei: o medalie de aur şi una de bronz

10. Lungoci Sebastian: o medalie de aur, una de argint şi una de bronz

11. Pop Eduard: o medalie de aur şi trei de argint

 “Clubul Sportiv Asahi Dojo felicită toți sportivii săi pentru rezultatele excepționale obținute la Cupa Brasov Ediția a V-a 2023. Acest succes este rezultatul muncii lor susținute și a angajamentului față de dezvoltarea personală și performanță în artele marțiale. Efortul, determinarea și angajamentul lor față de sportul pe care-l practică au fost recunoscute și apreciate de către organizatori și spectatori”, se arată în comunicatul transmis de gruparea sportivă reşiţeană.

Clubul Sportiv Asahi Dojo: Clubul Sportiv Asahi Dojo este un club de arte marțiale – Karate Fudokan, dedicat promovării valorilor tradiționale ale artelor marțiale și dezvoltării personale prin practicarea acestora. Clubul oferă instruire de calitate, sub îndrumarea lui Sensei Gabriel Dobromirescu și încurajează spiritul de echipă și competiţia sănătoasă între membrii echipei.

De același autor

Related Articles