Sport şi bună dispoziţie la Reşiţa! Evenimentul “Bucurie în Mişcare” a debutat cu dreptul

Sport, muzică şi multă bună dispoziţie! Aceasta a fost reţeta succesului, în prima zi a evenimentului Bucurie în Mişcare – acţiune desfăşurată în Parcul Copilului (fostul Parc al Siderurgistului) din Reşiţa. O mulţime de copii şi părinţi curioşi au venit să vadă demonstraţiile pregătite de reprezentanţii mai multor discipline sportive. Gimnastica, luptele, baschetul, fotbalul şi programele de fitness au fost doar câteva dintre atracţiile zilei. Un eveniment reuşit, au spus antrenorii, sportivii şi spectatorii prezenţi la acţiunea care îşi propune să promoveze sportul și mișcarea de masă în comunitate.

Evenimentul Bucurie în Mişcare a debutat cu dreptul, apreciază Dorin Voina, inspector în cadrul Direcţiei Judeţene de Sport.

“După cum am promis, avem o sumedenie de activități sportive, așteptăm toți copiii și părinții să vină să facă mișcare în Parcul Siderurgistului din Reșița. Atmosfera e foarte bună, timpul văd că ține cu noi, deci avem toate condițiile de a face mișcare. Scopul evenimentului pe care îl organizăm în acest weekend este să atragem cât mai mulţi copii şi părinţi către sport”, a declarat Dorin Voina.

Prima zi a maratonului sportiv Bucurie în Mişcare a programat evenimente între orele 10.00 şi 18.00. Evenimentul continuă şi duminică, 7 mai: de la ora 10.00, reşiţenii sunt aşteptaţi la alte demonstraţii sportive, precum şi la diferite ateliere distractive pentru cei mici.

Cele mai citite

Related Articles