Spectacol la meciul de retragere al lui Horia Tecău, la Sports Festival

Tenismanul român Horia Tecău s-a retras din activitate cu prilejul unui spectaculos meci demonstrativ de dublu desfăşurat vineri seara, în BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival.

Alături de Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, în faţa a aproape 7.000 de spectatori, au evoluat Simona Halep, suedezul Robert Lindstedt (fost partener de dublu), Bethanie Mattek Sands (fosta parteneră de dublu mixt, alături de care a câştigat titlul la Australian Open), Andrei Pavel şi Marius Copil, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. În teren a intrat şi Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.



”Meciurile au fost un mix neconvenţional de joc şi momente surpriză. Sportivii au făcut schimburi surprinzătoare de echipă, au jucat cu copiii de mingi, cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dar şi cu primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc. Nu au lipsit nici momentele artistice şi surprizele pregătite de organizatori pentru Horia Tecău: Ilie Năstase i-a oferit cadou, în deschiderea spectacolului, racheta de lemn cu care a devenit nr. 1 ATP, cu semnătura lui”, precizează organizatorii.



Gemenele ucrainene Iulia şi Olia Mosienko, semifinalistele emisiunii ”Românii au talent 2022”, au susţinut un număr de acrobaţii intitulat simbolic: “Am avut un vis de pace”.

La finalul serii, Horia Tecău a invitat toţi copiii alături de el, pe teren, pentru show-ul de confetti.

Vineri, sute de pasionaţii de tenis au asistat la masterclass-ul ”The art of coaching”, susţinut de Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

În cea de-a doua zi a festivalului au avut loc şi sesiuni de iniţiere în peste 20 de sporturi, activităţi sportive şi concerte la scena din zona centrală a festivalului, iar fanii au putut asista la discuţii cu Diana Pirciu (reprezentant Academia Naţională de Fotbal), Adrian Mutu, Cristiana Pîrv şi Jaqueline Cristian în cadrul sesiunilor gratuite Sports Talks.

Sursa: AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles