Spectacol fotbalistic la Oraviţa! Speranţele vestului se vor înfrunta la Juniors Cup

Fotbalul juvenil va face spectacol la Oraviţa! În data de 3 septembrie, filiala ACS Mundo din localitate organizează competiţia Juniors Cup, care va reuni la start echipe din Timiş, Hunedoara şi Caraş-Severin. Cu detalii, reprezentantul clubului Mundo, Nicu Belcea.

“În colaborare cu primăria din localitate, duminică, 3 septembrie, vom organiza prima ediție a Cupei Juniors Cup Oravița. Va fi o competiție adresată juniorilor Under 13, născuți în anii 2011-2012, unde vor participa un număr de șase echipe. Pe lângă echipa locală Mundo Oravița și echipa Mundo Reșița – de fapt, o selecționată din tot județul, mai puțin cea din Oravița – vor participa prietenii și colegii noștri de la CSM Reșița, CFR Timișoara, Progresul Timișoara, fosta Electrica, și echipa CSM Cetate Deva. Deci, practic va fi o competiție la care vom reuni echipe din trei județe. Asta era și ideea, să fie jocuri și echipe cât mai diversificate. Vor avea loc 15 partide, pe sistemul fiecare cu fiecare – și, după cum este politica noastră, nu vom ține cont de rezultate. Ne dorim ca fiecare copil să joace cât mai mult și să întâlnească adversari cât mai diferiţi, ca să spun așa.

Competiția va începe la ora 10:00, partidele vor avea câte 30 min, cu o pauză de 10 min, tocmai în ideea ca fiecare echipă să întâlnească fiecare echipă. Toți participanții vor primi medalii, fiecare echipă va primi diplomă. Sunt convins că va fi o competiție reușită, cum au fost și celelalte competiții organizate la Măureni, Teregova și Băile Herculane”, a declarat oficialul clubului Mundo.

Cele mai citite

Related Articles