Sinteticul din Valea Domanului va avea nocturnă din toamnă

Modernizarea bazei sportive din Valea Domanului continuă şi peste vară. În această perioadă au loc lucrările pregătitoare pentru montarea instalaţiei de nocturnă la terenul sintetic. Investiţia de circa 40.000 de euro ar urma să fie finalizată în luna septembrie, precizează preşedintele grupării CSM Reşiţa, Cristian Bobar.

Știți că țin foarte mult și la gazon și la tot ce înseamnă administrație,am dat drumul și pe terenul sintetic la lucrările pentru nocturnă, s-au săpat canalele, s-a tras curentul, așteptăm stâlpii să vină, probabil în septembrie va fi gata, sunt stâlpi pe comandă de 12 metri înălțime,va fi o nocturnă profesională, se vor putea juca și meciuri de juniori sau seniori și mă bucur că din iarnă sau din toamnă când ziua se va micșora, ne vom putea folosi de ea.

Pe lângă terenul sintetic la a cărui modernizare se lucrează, fotbaliştii rosso-neri mai au la dispoziţie pentru pregătire terenul mare din Valea Domanului sau arena Gloria din Govândari.  CSM Reşiţa va susţine mâine, 14 august, încă un joc de pregătire. De la ora 10.00, elevii lui Dan Alexa vor primi acasă replica formaţiei Voinţa Lupac.

De același autor

Related Articles