Simona Halep vrea să cucerească US Open

Simona Halep

Dezamăgitor! Simona Halep a fost eliminată de la New Haven în turul II.

Aşa a titrat o publicaţie de sport. La prima privire aşa a fost. Numărul 2 mondial în tenisul profesionist feminin, Simona Halep a fost eliminată de o jucătoare din partea a doua a topului 100 WTA, Magdalena Rybarikovadin Cehia cu 6-2, 4-6, 6-3. Rybarikova este numărul 68 WTA.

Dacă facem o analiză ne dăm seama că cea mai bună jucătoare a noastră, atunci când îşi impune un obiectiv major, renunţă la ceva. Acel ceva a fost turneul de la New Haven, unde Simona Halep deţinea trofeul.

Cu certitudine Halep vrea să câştige un turneu de Grand Slam. Este dorinţa fiecărui tenismen să se impună la unul dintre cele patru Grand Slam-uri. Simona Halep trebuie să facă un pas înainte şi acela este cucerirea unuia dintre cele mai mari turnee. Ultimul din acest an este US Open.

A luptat la Cincinnati şi a fost eliminată de Maria Şaraopva, după ce jucătoarea noastră a revenit în competiţii după o binemeritată vacanţă. A mers la New Haven ca deţinătoare a trofeului şi ca un scurt antrenament înaintea luptei de la Flushing Meadows. Cele două turnee au aceeaşi suprafaţă de joc ca şi US Open.

Simona Halep şi antrenorul ei, belgianul Wim Fissette, renunţau la un turneu pentru a-l câştiga pe următorul.

Este foarte posibil ca Simona Halep, cu puterea ei de luptă, cu forţa şi ştiinţa jocului, cu dorinţa de-a fi cea mai bună şi cu plăcerea de-a juca tenis, să vrea o cunună cu lauri. A ratat Wimbledonul, dar nu cred că mai vrea să rateze şi US Open. După aceea îşi va propune să ajungă Numărul 1 WTA.

Sursa foto: gsp.ro

Daniel Babun

Cele mai citite

Related Articles