[UPDATE] Simona Halep a fost învinsă din nou de Maria Şarapova

Simona Halep

Sâmbătă, 16 august

Cea mai bună jucătoare româncă de tenis, Simona Halep, a fost eliminată din sferturile  turneului Premier 5 de la Sinsinati, dotat cu premii de 2,5 milioane de dolari. Constănţeanca a fost învinsă din nou de Maria Şarapova, după ce a câştigat primul set cu 6-3, dar le-a pierdut pe următoarele două cu 6-4, 6-4.

Aceasta a fost cea de-a cincea înfrângere suferită de Halep în faţa Mariei Şarapova, din tot atâtea partide disputate.

Pentru calificarea în sferturi Simona Halep va primi 64 de mii de dolari şi cu 190 de puncte WTA. Sportiva noastră avea de apărat 225 de puncte la turneul sin statul Ohio.

Săptămâna viitoare va participa la turneul Premier de la New Haven, unde deţine titlul.

Vineri, 15 august

Simona Halep a învins-o în două seturi, 6-4, 7-5, pe Lucie Safarova din Cehia, într-o oră şi 28 de minute, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Cincinnati. În sferturile de finală, Simona Halep va juca în această seară cu Maria Şarapova. Partida se va disputa sâmbătă dimineaţa de la ora 02. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de patru ori, rusoaica terminând învingătoare de fiecare data.

Joi, 14 august

Numărul 2 WTA, românca Simona Halep o va întâlni în optimile turneului de la Cincinnati (premii de 2,5 milioane de dolari) pe Lucie Safarova din Cehia, numărul 17 mondial.  Jucătoarea noastră conduce în meciurile directe cu 2-1. Partida se va disputa de la ora 18 pe terenul trei al Lindner Family Tennis Center, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Cincinnati.

Miercuri, 13 august

Cea mai bună jucătoare de tenis de la noi din ţară, Simona Halep s-a calificat azi noapte în optimile turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Constănţeanca a trecut de belgianca Kirsten Flipkens, în două seturi, 6-4, 6-2.

Marţi, 12 august

Jucătoarea noastră de tenis, Simona Halep, va juca în turul doi al turneului de la la Cincinnati cu belgianca Kirsten Flipkens, locul 54 WTA. Partida va începe în noaptea de marţi spre miercuri, de la ora 3:30 -ora României, pe terenul central. Cele două s-au întâlnit de trei ori până acum şi de fiecare dată s-a impus Simona Halep.

Luni,11 august

Simona Halep va juca în această săptămână la turneul WTA de la Cincinnati, unde trebuie să-şi apere punctele castigate anul trecut când a ajuns în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Serena Williams.

Turneul american pune la batăie premii totale de 2.567.000 dolari. Turneul de la Cincinnati va începe cu Simona Halep pe poziţia a doua a clasamentului WTA, find cea mai mai bună clasare reuşită vreodată de o româncă.

Simona Halep revine pe terenul de tenis după o pauză aproape o lună, fiind a doua favorită la simplu. Constănţeanca va juca direct în turul doi, urmând să întâlnească pe câştigătoarea dintre Kirsten Flipkens (Belgia) şi o jucătoare venită din calificări.

Sursa foto:dolcesport.ro

(Daniel Babun)

 

Cele mai citite

Related Articles