Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat că se va vaccina împotriva noului coronavirus atunci când va fi posibil. Celebra tenismenă a mai spus că îşi doreşte ca pandemia să se termine cât mai repede.

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de facebook a Ministerului Sănătăţii şi citat de Agerpres.

”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep.

”Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona’‘, se mai arată în postarea ministerului.

Pe 31 octombrie anul trecut, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi că are simptome uşoare. Campioana de la Roland Garros şi Wimbledon preciza pe 9 noiembrie că e sută la sută recuperată după infecţia cu noul coronavirus.

foto: Agerpres