Simona Halep: Cu siguranță acesta este cel mai bun tenis al meu

“Cu siguranţă acesta este cel mai bun tenis al meu”, a declarat jucătoarea română Simona Halep după ce s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, informează BBC.

“Este formidabil să fiu din nou în semifinale. Sunt foarte emoţionată în acest moment. Înseamnă mult. Am întâlnit astăzi o adversară dificilă – la sfârşit putea lovi mingea foarte puternic. A trebuit să rămân tare pe picioare – m-au ajutat astăzi. Am avut nevoie şi de serviciul meu – totul a fost bine şi s-a terminat cu bine”, a spus Halep după victoria în faţa americancei Amanda Anisimova (6-2, 6-4).

Întrebată dacă joacă acum cel mai bun tenis al său de când a câştigat Wimbledon în 2019, Halep a răspuns: “Cu siguranţă acesta este cel mai bun tenis al meu. Încerc să-mi recuperez încrederea şi este bine.”

Simona Halep (30 ani, 18 WTA), cap de serie numărul 16, a obţinut victoria în 63 de minute şi va juca a treia oară în semifinale la All England Club, după 2014 şi 2019.

Campioană la Londra în 2019, Simona Halep, care în 2021 nu a participat la Wimbledon, fiind accidentată (ediţia din 2020 a fost anulată), a ajuns astfel la 12 victorii consecutive la Grand Slam-ul pe iarbă.

Adversara sa în semifinale va fi kazaha Elena Rîbakina, care a învins-o miercuri pe australianca Ajla Tomljanovic în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3. Elena Rîbakina locul 23 WTA, cap de serie numărul 17, este prima jucătoare din Kazahstan care atinge semifinalele unui turneu de Mare Şlem.

sursa foto: Agerpres.ro

De același autor

Related Articles