Şi SCM Politehnica Timişoara s-a despărţit de handbaliştii sârbi

Situaţia de la secţia de handbal CSM Reşiţa, care s-a despărţit de jucătorii sârbi pentru a reduce cheltuielile, se repetă acum la Timişoara. Handbaliștii sârbi veniți în vara trecută la SCM Politehnica pleacă de la formația bănățeană după doar câteva luni de activitate. Portarul Aleksandar Milenkovic și interul dreapta Savo Slavuljica au încheiat de comun acord înțelegerile cu prim-divizionara bănățeană, după ce li s-a propus o renegociere a contractelor. Secțiile de handbal, baschet și rugby ale grupării SCM Timișoara vor avea bugete diminuate odată cu 2021, ceea ce impune o revizuire a contractelor.

Cei doi jucători sârbi s-au pregătit cu SCM Politehnica în lunile de vară și parțial pe parcursul toamnei, dar n-au avut drept de joc decât din etapa a 11-a a turului, din motive birocratice legate de obținerea permiselor de muncă. Milenkovic a fost în poarta bănățenilor la meciurile cu Steaua și CSM Făgăraș, iar Slavuljica a prins și partida dinaintea acestora, cu CSM Focșani. Apoi, timișorenii n-au mai putut participa la ultimele două etape, cu Dinamo și CSU Suceava, din pricina infectărilor cu coronavirus.

Returul Ligii Zimbrilor va începe în zilele de 3 şi 4 februarie, cu jocurile etapelor a 16-a şi 17-a. Adversarele timişorenilor vor fi Potaissa Turda și CSM Vaslui.

foto: facebook Politehnica Timisoara

De același autor

Related Articles