Sharapova a fost mai bună, recunoaşte Halep

Simona Halep a recunoscut cu sportivitate superioritatea adversarei sale din primul tur al Openului Statelor Unite, rusoaica Maria Șarapova, în fața căreia s-a înclinat în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3, luni la Flushing Meadows.

“Ce pot să spun? Sunt tristă, desigur, pentru că am pierdut acest joc, însă cred că am făcut tot ceea ce am putut. Ea a fost mai bună, a servit mai bine decât mine. Astăzi, serviciul meu a fost rău. Procentajul a fost probabil bun (62%), însă am servit mult prea lent, iar ea a putut ataca astfel returul foarte ușor. Acesta este poate unul dintre motivele înfrângerii mele. Sunt sigură de asta”, a declarat Halep după meci.

A fost un meci foarte, foarte greu, nu ca unul obișnuit din primul tur. Însă aceasta este tragerea la sorți. Nu pot să spun nimic altceva, depinde și de noroc. Cred însă că am făcut un meci ok. Ea a jucat cu adevărat bine. A fost un meci bun”, a mai spus reprezentanta țării noastre.

“Ne respectăm reciproc foarte mult și știu că atunci când am văzut amândouă tragerea la sorți am înțeles că va fi un duel complicat, dar și un meci foarte așteptat și despre care se va vorbi mult. Știam ce am de făcut împotriva Simonei, însă este cu totul altceva să și pui în practică. Nu am jucat prea mult în ultimul timp și sunt, cu siguranță, jucătoarea de pe tablou care a evoluat ce mai puțin. Cu toate astea, am profitat de șansa mea, am jucat bine și am eliminat-o pe numărul 2 mondial”, a spus la rândul ei Șarapova.

“Este o victorie mare pentru mine. A fost un meci mare, cu un nivel ridicat. Am simțit susținerea publicului, iar acest lucru m-a emoționat. Tenisul este un sport individual, însă de la revenirea mea mă simt ca într-o echipă. Nu câștig doar pentru mine, ci și pentru toți oamenii din jurul meu. Iar acest lucru îmi dă un sentiment foarte special. Uneori te întrebi de ce trebuie să faci atâtea eforturi. Însă, după un astfel de moment, știi exact de ce”, a adăugat jucătoarea rusă, care a învins-o pe Simona Halep în toate cele șapte meciuri disputate până acum împotriva româncei.

Maria Șarapova o va avea ca adversară în turul secund la US Open pe unguroaica Timea Babos, învingătoare cu 7-5, 5-7, 7-5 în partida cu elvețianca Viktorija Golubovic,scrie Agerpres.ro

sursa foto: dolcesport.ro

De același autor

Related Articles