Sezon cu multe reușite pentru handbalistele junioare de la Liceul Traian Vuia Reșița

309

Handbalistele junioare de la Liceul Traian Vuia Reșița au evoluții bune în competițiile naționale. Zilele trecute au luat parte Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza regională, întreceri ce au avut loc la Timișoara. Reșițencele, antrenate de prof. Lucia Moruț s-au calificat la turneul final, de pe locul I:

”Am câștigat toate meciurile, inclusiv pe cel cu LPS Banatul Timișoara și am ieșit pe locul I. Ne-am calificat la turneul final”

Turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la disciplina handbal feminin va avea loc la sfârștitul lunii mai la Izvorani.

A doua competiție la care s-au remarcat handbalistele de la Liceul Traian Vuia a fost Euroregiunea Ro 5 pentru junioare IV, competiție desfășurată la Sânnicolau Mare. Au terminat pe locul I din zece echipe. Reșițencele s-au dovedit, din nou, imbatabile, după cum afirmă antrenoarea Lucia Moruț:

”În grupa din care am făcut parte am jucat cu formații din Timișoara, Jimbolia,Hunedoara și Simeria. Am învins toate echipele din grupă și am obținut locul I. În finala mare ne-am impus în fața celor de la CSS Petroșani. Am terminat pe locul I din zece echipe”, a spus prof. Lucia Moruț.

Și sportiva Slageana Radosavlevici de la echipa reșițeană vorbește despre reușită:

”A fost destul de obositoare competiția. Am avut în grupă patru meciuri, pe care le-am câștigat. în finală am avut un meci mai greu decât în grupe, dar am câștigat și ne bucurăm pentru aceasta”, a spus Slageana.

În campionatul național al junioarelor III, echipa Liceului Traian Vuia Reșița va juca miercuri,24 aprilie în deplasare la HC Cîtu Timișoara.

sursa foto:Lucia Moruț