Serena Williams şi-a prezentat fiica pe Instagram

“V-o prezint pe Alexis Olympia Ohanian Jr” – jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a dezvăluit miercuri, într-un video postat pe Instagram, primele imagini cu fiica sa, născută pe 1 septembrie în Florida, informează AFP.

Absentă din circuit de la sfârşitul lui ianuarie, după victoria sa la Openul Australiei, Serena Williams a dezvăluit în aprilie că aşteaptă primul său copil.

Mesajul jucătoarei care pe 26 septembrie va împlini 36 de ani este însoţit de o fotografie cu ea şi cu fetiţa sa, precum şi de un video de ceva mai mult de două minute care povesteşte cele nouă luni de sarcină, de la prima ecografie făcută de Serena până la ieşirea din clinică.

Copilul cântărea 3,1 kg la naştere. Înregistrarea precizează în glumă că fetiţa are deja un titlu de Mare Şlem.

O secvenţă filmată la Melbourne o arată într-adevăr pe Serena ţinând trofeul în faţa fotografilor, şoptind ‘este copilul meu’. Sub imagine se pot citi cuvintele ‘nimeni nu ştie atunci că sunt însărcinată în opt săptămâni’.

Serena arată şi scene din viaţa sa alături de Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii platformei Reddit. Ea nu ascunde nici lucrurile neplăcute legate de sarcină, cum ar fi gleznele umflate.

La sfârşitul acestui video apare prima imagine cu fetiţa, cu puţin înainte de a părăsi clinica, la şase zile după naştere.

“A fost foarte, foarte lung, au fost multe complicaţii, dar priviţi ce avem, o fetiţă!”, a spus tânăra mamă.

Într-un lung interviu acordat în august revistei Vogue, cea mai mică din surorile Williams a promis o revenire “incredibilă” în ianuarie 2018 la Openul Australiei, la un an după ce a a reuşit al 23-lea său succes la simplu într-un turneu de Mare Şlem, o victorie mai mult decât germanca Steffi Graff şi una mai puţin decât australianca Margaret Court, deţinătoarea recordului.

Cele mai citite

Related Articles