Se destramă HC Adrian Petrea? Doi dintre jucători au hotărât să părăsească echipa

184

Situația în care se află echipa masculină de handbal Adrian Petrea Reșița este din ce în ce mai grea. Salariile jucătorilor sunt neplătite de câteva luni, iar unii au hotărât chiar să părăsească echipa, acestea alăturându-se unui joc al formației nu la cel mai înalt nivel. Paul Giotoiu și Eremia Paraianu sunt doi dintre handbaliștii care au hotărât să se despartă de formația din Reșița.

”Este o situație tensionată, care sperăm s-o gestionăm și să trecem peste. La ora actuală noi suntem eligibili pentru oricine dorește să investească în noi”, a spus Adrian Petrea.

HC Adrian Petrea Reșița a postat și următorul mesaj pe o rețea de socializare:

Restructurarea e o etapă firească în viața, în relații, în proiecte, apar mereu colaborări mai trist sau mai optimist încheiate. Vrem să știți însă că toate deciziile pe care le luăm în această perioada sunt legate de ceea ce ne dorim pentru susținătorii noștri și iubitorii acestui sport de echipă, pentru a nu dezonora ceea ce am construit cu încredere până acum, pentru a nu dezonora nici competiția la jumătatea ei și pentru a nu pierde handbalul reșițean, nici noi, nici dumneavoastră. Avem toată încrederea ca eforturile noastre vor fi răsplătite cu aceeași apreciere cu care ne-ați încărcat și până acum, chiar și în momentele mai puțin bune!

Matematic cea mai simpla varianta ar fi să ne retragem.”