Se dă startul manşelor de concurs la Cupa Reşiţa 2020

După prima zi a etapei cu numărul 2 din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Cupa Reşiţei 2020 ce se desfăşoară pe traseul din Valea Domanului, pe primele trei poziții s-au calificat, pentru cursa de astăzi, piloții Emil Nestor, Simone Tempestini și bulgarul Ștefan Stoev.

Nestor a reușit să treacă linia de sosire pe traseul de la Doman cu timpul de 2:05.906, dar în continuare recordul îi aparține pilotului Silviu Dumitrescu, singurul pilot care a coborât sub bariera celor doua minute și 5 secunde pe traseul descoperit de regretatul campion reșițean Werner Hirschvogel.

O serie de incidente au marcat prima zi a etapei naționale de la Reșița, dar în ciuda numeroaselor ieșiri în decor Piloții au scăpat teferi.

Astăzi, în cea de-a doua zi a întrecerilor, piloţii s-au aliniat la start începând cu ora 9, cand au participat la doua manşe de recunoastere.

Începând cu ora 12:30 se va da startul celor două manşe de concurs, în urma cărora vor fi desemnaţi câştigătorii Cupei Reşiţa 2020 la viteză în coastă.

De același autor

Related Articles