Schimb de experienţă… sportivă! Gimnastele din Timişoara şi Reşiţa s-au antrenat împreună

Tinerele sportive de la secţia de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar din Reşiţa au fost oaspetele colegelor din Timişoara, în cadrul unui mini-cantonament de pregătire desfăşurat timp de şase zile în oraşul de pe Bega. Gimnastele pregătite de profesoarele Luminiţa Laţcu şi Dana Târba – care sunt ajutate şi de Mioara Bloju – s-au pregătit în condiţii foarte bune, schimbul de experienţă sportivă fiind apreciat ca foarte util. La finalul unui stagiu intens , cu antrenamente în sală şi refacere la bazin, sportivele au avut şi o verificare comună în condiţii de concurs. Cele mai bune gimnaste au fost recompensate cu medalii, diplome si cadouri din partea sponsorilor.

“O săptămână de antrenamente în Timişoara împreună cu amabilele şi primitoarele colege şi sportive cărora le mulţumim pentru toata osteneala, grija si amabilitatea lor şi a părinţilor lor”, este mesajul transmis de profesoara Luminiţa Laţcu prietenelor din Timişoara.

 Şi secţia reşiţeană va organiza, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, un concurs de verificare. Acesta va avea loc pe 30 august , în sala de sport a şcolii nr. 9.

La începutul lunii septembrie, gimnastele reşiţene vor participa la prima competiţie oficială a toamnei: Campionatul Naţional de junioare mici de la Ploieşti. Urmează apoi, pe 25 septembrie, Naţionalele de junioare şi senioare, care vor avea loc în capitală.

De același autor

Related Articles