Sărbătoare la firul ierbii! Micii fotbalişti din sud-vestul ţării s-au bucurat de fotbal la Kinder Cup Măureni

Măureniul a fost din nou capitala fotbalului juvenil din sud-vestul ţării! Aproximativ 150 de mici jucători din generaţia 2017 s-au bucurat de fotbal pe terenul sintetic din localitate. Maratonul fotbalistic desfăşurat timp de două zile a fost organizat de clubul Mundo şi Primăria Măureni. Cu detalii despre turneu şi despre următoarele competiţii, team managerul clubului Mundo, Nicu Belcea.

“Au fost prezente la Măureni 14 echipe reprezentând cinci județe din acest colț de țară – formaţii care s-au întâlnit în 42 de partide foarte antrenante. Pe această cale vreau să mulțumesc tuturor colegilor de la cele 13  cluburi participante în cele două zile de competiție. Ne bucurăm că există o emulație extraordinar de mare de la vârste fragede pentru începerea fotbalului – iar acest lucru ne dă încredere că munca depusă de către noi, cei din fotbalul juvenil, într-o zi va da roade.  Toate echipele au fost foarte încântate de baza sportivă găsită la Măureni – chiar şi echipe  din orașe mari , precum Deva, Arad sau Drobeta Turnu Severin. Suntem mândri că și în județul nostru se întâmplă lucruri pozitive – și după perioade mai cenușii, ca să spun așa, începem să scoatem și noi capul în lumea fotbalului juvenil, alături de cluburi din orașe în care se investesc bani mulţi în infrastructura sportivă.  Tocmai de aceea am și ales, începând de acum trei ani de zile, Măureniul ca o primă locație pentru turneele desfășurate de noi.  Vreau să mulțumesc încă o dată primarului Brian Filimon, care nu se oprește aici – și peste zece luni de zile sperăm să se inaugureze și Sala Sporturilor din localitate.

 Pentru clubul nostru urmează încă trei competiții în prima parte a anului. În weekend-ul 13-14  aprilie ne vom întâlni la Băile Herculane cu generația copiilor născuți în anul 2015; pe data de 19 mai ne vom întâlni la Mehadia cu generația copiilor născuți în 2013 – iar un ultim turneu din prima parte a sezonului va fi în data de 8 iunie la baza sportivă Gloria Reşiţa, unde își vor da întâlnire micii fotbalişti din generația născută în 2014.”

La turneul de la Măureni au participat formaţii din Arad, Timiş, Hunedoara, Mehedinţi şi Caraş-Severin. Au răspuns invitaţiei celor de la Mundo: Timstar Timișoara, Atletico Arad, CFR  Timișoara, AS Recaş, CSM Deva Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Frontiera Drobeta Turnu Severin, CS Bega  Timișoara,  CSM Reșița, CS Giroc, Viitorul Arad și Viitorul Jimbolia.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles