Şahistul caransebeşean Christian Arrydan Tamaş, pe podium la Naţionalele de juniori!

Christian Arrydan Tamaş , unul dintre sportivii care vin puternic din urmă în şahul cărăşean, şi-a reconfirmat calităţile la Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă Under 12. Caransebeşeanul pregătit de Alexandru Tunaru a urcat pe treapta a treia a podiumului la şah clasic. Performanţa sa a fost evidenţiată de Mihai Bolintiş, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin.

“Tamaș Christian Arrydan (Talbot Reșița) a obținut un rezultat excelent la CN clasic juniori U12 ce se desfăşoară zilele acestea la Bucuresti: locul III, cu 6,5 puncte din 9, la 0,5 puncte de câştigător! O reuşită deosebită a tânărului sportiv caransebesean şi a antrenorului său, candidatul de maestru Tunaru Alexandru.! Felicitări!”, este mesajul transmis de preşedintele forului şahist judeţean.

Deşi e foarte valoros,  rezultatul nu reprezintă o surpriză pentru cei care cunosc ascensiunea tânărului jucător caransebeşean. La începutul acestui an, Christian Arrydan Tamaş s-a numărat şi printre laureaţii Concursului Național de Selecție pentru juniori, desfășurat online. Atunci Tamaş a întrecut aşteptările: cu 7 puncte din 9, el a obținut locul 2 și titlul neoficial de vicecampion național online, la categoria U12.

Cele mai citite

Related Articles