Șah la Lipova

3164 Vuita Trifu

Secretarul general al Asociației Județene de Șah Caraș-Severin, Mihai Bolintiș s-a clasat pe locul 9 cu 7 puncte din 9 posibile la Openul Internațional de șah rapid, Memorialul Victor Butunoi de la Lipova.

A fost un concurs de dimensiunile unui festival, cu peste 200 de participanți. Mihai Bolintiș a reușit victorie la Maestrul International Tamaș Kristof Balla.

Ceilalti trei reșiteni care au concurat au obținut și ei rezultate foarte bune: Trifu Vuiță 6 puncte- locul 42, Daniel Cristian Korcsek 5,5 puncte, locul 48 și Mihail Buzner 5,5 puncte locul 49.

Competiția a fost onorată de o Mare Maestra, Cristina Adela Foisor (multiplă campioană naționala și componentă a echipei olimpice a României), o Maestră Internațională, 7 Maeștri Internationali, 4 Maeștri FIDE și mulți alți jucători de valoare.

Competiția a fost organizată de pastorul Marius Lucan de la Lipova, sprijinit de Primăria Lipova dar și numeroși sponsori, ceea ce a permis organizatorilor să acorde premii totale de peste 4.500 lei, în bani și obiecte.

Sursa foto: Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin

(Daniel Babun)

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles