S-au stabilit duelurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana Ligii a IV-a Caraş-Severin va înfrunta câştigătoarea din Timiş

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorţi, duelurile din barajul de promovare în Liga a III-a, ediţia 2024-2025. Inclusă în Regiunea 4, campioana Ligii a IV-a din Caraş-Severin va lupta cu câştigătoarea din judeţul Timiş. În aceeaşi serie vor mai avea loc duelurile Mehedinţi-Gorj şi Arad-Hunedoara. Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe 16 iunie, ora 18:00, respectiv 23 iunie, ora 17:30.

Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3 cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene.

Componenţele  celor 7 regiuni:

  • Regiunea 1: Botoșani – Iași, Suceava – Vaslui, Neamț – Bacău
  • Regiunea 2: Bihor – Maramureș, Bistrița-Năsăud – Satu Mare, Cluj – Sălaj
  • Regiunea 3: Brașov – Alba, Sibiu – Harghita, Mureș – Covasna
  • Regiunea 4: Mehedinți – Gorj,  Caraș-Severin – Timiș, Arad – Hunedoara
  • Regiunea 5: Olt – Vâlcea, Argeș – Teleorman, Dâmbovița – Dolj
  • Regiunea 6: Ilfov – București, Călărași – Ialomița, Giurgiu – Prahova
  • Regiunea 7: Vrancea – Buzău, Brăila – Tulcea, Galați – Constanța

Întrucât a fost eliminat principiul avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menţine, la puncte şi golaveraj, jocul retur se va prelungi cu două reprize de câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

De același autor

Related Articles