S-au pus în vânzare bilete pentru meciul de handbal dintre România şi Italia, de la Reşiţa

handbal masculin nationala Aihan Omer pregatire Resita

Naţionala masculină de handbal a României va întâlni Italia într-o dublă manşă din preliminariile Campionatului European din 2018. Primul meci va avea loc în 10 iunie, în localitatea italiană Conversano, iar al doilea este programat în 14 iunie, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Pentru returul de la Reşiţa au fost puse în vânzare 1.600 de bilete la preţul de 10 lei. Acestea pot fi achiziţionate doar online pe site-ul eventim.ro. În cazul în care vor mai rămâne bilete, ele vor fi puse în vânzare, în ziua meciului, la caseria Sălii Polivalente din Reşiţa.

Întâlnirea România-Italia contează în Grupa C de precalificare la turneul final din Croaţia. Cele două selecţionate au câte 4 puncte în clasament. Doar prima clasată se va califica în play-off-ul pentru accederea în faza a doua a preliminariilor Campionatului European de handbal masculin.

Reamintim că majoritatea componenţilor lotului naţional se află în pregătire la Reşiţa, sub coordonarea profesorului Aihan Omer şi a antrenorului federal Sorin Toaxen.
foto arhivă
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles