România a obţinut 18 medalii la Europenele de haltere pentru juniori şi tineret, din Estonia

Sportivi romani la Europenele de haltere pentru juniori si tineret, din EstoniaRomânia a încheiat participarea la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Tallinn (Estonia) cu un bilanţ de 6 medalii de aur, 5 de argint şi 7 de bronz, după ce junioara Andreea Aanei a cucerit trei medalii de aur la categoria +75 kg. Aanei a ridicat 114 kg la smuls, 120 kg la aruncat, iar la total s-a impus cu 254 kg, la mare distanţă de următoarea clasată, Irina Baranovska (Ucraina), care a avut 213 kg.

La juniori, România a obţinut 6 medalii de aur, 3 de argint şi 2 de bronz, iar la tineret sportivii noştri au câştigat 2 de argint şi 5 de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Florin Croitoru (3 – cat. 62 kg, juniori) şi Andreea Aanei (3 – cat. +75, juniori), medaliile de argint au fost adjudecate de Dana Berchi (smuls – cat. 53 kg, tineret), Loredana Petronela Heghiş (3 medalii – categoria 58 kg, junioare) şi Adrian Ghişoiu (smuls – cat. 77 kg, tineret). Medaliile de bronz au fost aduse de Florin Cătălin Bejenariu Carp (aruncat şi total – cat. 77 kg, juniori), Dana Berchi (aruncat, total – cat. 53 kg, tineret) şi Irina Lăcrămioara Lepşa (3 – cat. 63 kg, tineret). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles