[UPDATE] România a pierdut cu Italia la CE de polo pe apă

3.POLO:ROMANIA-MAREA BRITANIE,BARAJ CAMPIONATUL EUROPEAN 2014 (15.02.2014)

Joi, 18 iulie

Naţionala de polo a României a fost învinsă joi, 17 iulie, de reprezentativa Muntenegrului cu 13-8, într-un meci din Grupa A a Campionatului European de la Budapesta.

Pentru echipa României, antrenată de sârbul Dejan Stanojevic, au marcat Tiberiu Negrean (4 goluri), Cosmin Radu (1), Andrei Buşilă (1), Alexandru Matei (1), Alexandru Ghiban (1).

Sâmbătă, România va înfrunta Grecia, de la ora 15:30.

În clasament se află Italia şi Muntenegru au câte 9 puncte, Grecia 6, România 3, iar Rusia şi Georgia nu au niciun punct.

Marţi, 15 iulie

Naţionala de polo pe apă a României a fost învinsă de Italia cu 9-4 astăzi, într-un meci din Grupa A de la Campionatul European de la Budapesta.

România va disputa următoarea partidă joi,  cu Muntenegru, vicecampioana europeană, de la ora 20.

Luni, 14 iulie

Naţionala României a debutat cu dreptul la Campionatul European de polo pe apă de la Budapesta. Tricolorii au învins echipa Georgiei cu 11-6, într-un meci din grupa A.

Pentru echipa antrenată de sârbul Dejan Stanjoevic au marcat Cosmin Radu (3 goluri), Tiberiu Negrean (3), Nicolae Diaconu (2), Andrei Creţu (1), Alexandru Matei (1) şi Mihnea Gheorghe (1). Pentru georgieni au înscris Marko Jelaca (3), Damir Crepulja (1), Marko Elez (1), Gheorghi Hvedeliani (1), conform digisport.

România va juca următorul meci împotriva Italiei, marţi, de la ora 17. Din Grupa A mai fac parte Rusia, Muntenegru şi Grecia.

Sursa foto: digisport

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles