Robert Vişoiu a încheiat pe locul 12 sezonul în campionatul de automobilism GP3

Robert Visoiu a încheiat pe locul 12 sezonul in campionatul de automobilism GP3Pilotul român Robert Vişoiu a ocupat locul 12 în ierarhia finală a campionatului de automobilism GP3, care s-a încheiat duminică, 3 noiembrie, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), unde s-au desfăşurat ultimele două curse ale sezonului.

Vişoiu, care a concurat pentru echipa MW Arden, a luat startul din linia a 7-a în prima cursă desfăşurată sâmbătă, pe care a încheiat-o pe locul 11, însă a fost promovat ulterior pe 10, după excluderea din clasament a spaniolului Carlos Sainz Jr, pentru comportament agresiv pe pistă. Românul a intrat, astfel, în puncte şi a câştigat o poziţie în clasamentul general. Românul a plecat apoi din linia a 5-a în cea de-a doua cursă de la Abu Dhabi şi, după multe momente de uzură, a încheiat pe locul 11.

În clasamentul final al campionatului GP3, primul loc a fost ocupat de rusul Daniil Kviat, cu 168 pct, urmat de argentinianul Facu Regalia – 138 pct şi americanul Conor Daly – 126 pct. Vişoiu a ocupat poziţia a 12-a, cu 43 pct, la un singur punct distanţă de ocupantul locului 11, britanicul Lewis Williamson (44 pct), conform site-ului oficial al competiţiei. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles