Rivale și prietene: Emma Răducanu și Gabriela Ruse, duel amical la Londra

Britanica Emma Răducanu și românca Gabriela Ruse se vor înfrunta cu siguranță în viitoarele turnee ale circuitului profesionist de tenis feminin, dar ambele jucătoare sunt convinse că asta nu le va afecta relația de prietenie. De altfel, campioana de la US Open a anunțat că își va încheia anul înfruntând-o pe prietena ei Gabriela Ruse într-un meci demonstrativ la sfârșitul acestei  luni la Londra. Invitația a venit din partea Emmei Răducanu, care se numără printre starurile invitate de organizatorii londonezi.

Emma Răducanu (19 ani) și Gabriela Ruse (24 ani) s-au cunoscut în circuit și au devenit mai apropiate la Transylvania Open.  Încă de la sosirea în România, tânăra jucătoare britanică a avut parte o primire călduroasă. La prima sesiune de acomodare pe BT Arena, ea a avut-o ca parteneră de antrenament pe prietena ei  Gabriela Ruse. După pregătire, Gabriela a invitat-o pe Emma la masă și a postat pe rețelele sociale o fotografie foarte apreciată de fanii celor două jucătoare.

foto Instagram @gabrielaruse

Acum, cele două jucătoare se vor revedea la Londra, cu prilejul meciului demonstrativ programat în cadrul evenimentului Champions Tennis de la Royal Albert. La același turneu demonstrativ de la Londra vor participa și alte legende ale tenisului, precum Greg Rusedski, Goran Ivanisevic, Mansour Bahrami, David Ferrer sau Mark Philippoussis.

Turneul de patru zile va începe joi, 25 noiembrie. În fiecare zi vor avea loc 6 meciuri, împărțite pe două sesiuni.

foto: facebook Transylvania Open

Cele mai citite

Related Articles