O2Rafael Nadal și-a respectat statutul de favorit și în ultima partidă din grupa de la Turneul Campionilor: l-a învins în trei seturi pe Tomas Berdych. Cehul a pierdut primul set la 4 și a început să spere în actul secund că va prinde in extremis calificarea în semifinale.
Berdych a făcut două breakuri pe serviciul lui Nadal și a câștigat setul cu 6-1, dar nu a rezistat presiunii în decisiv. Nadal a terminat cu 6-3 și și-a eliminat adversarul din competiție, în timp ce elvețianul Stanislas Wawrinka merge mai departe.

Acesta a reușit și a doua victorie în grupa A, în Turneul Campionilor de la Londra. Elvețianul a trecut de spaniolul David Ferrer, chiar dacă a început mai slab și a pierdut primul set în tie break.
Wawrinka a reușit însă apoi două seturi excelente: a făcut patru breakuri, nu și-a mai pierdut serviciul nici măcar o dată și s-a impus cu 6-4, 6-1. Ferrer, în schimb, a terminat grupa cu infrangeri pe linie.

Sâmbătă, 9 noiembrie, se joaca ultimele partide și in grupa B. De la ora 16:00, în direct la Digi Sport 3, se dispută partida dintre Juan Martin del Potro și Roger Federer. De la 21:45, pe Digi Sport 2, se joaca meciul Novak Djokovic – Richard Gasquet.

Rezultatele de vineri, 8 noiembrie:
David FERRER (ESP) – Stanislas WAWRINKA (SUI) 7-6, 4-6, 1-6
Rafael NADAL (ESP) – Tomas BERDYCH (CZE) 6-4, 1-6, 6-3.Sursa:DigiSport