Rezultate bune pentru studenţii reşiţeni la Campionatele Naționale Universitare

În perioada 19-20 mai 2018, pe stadionul Nicolae Dobrin din Municipiul Pitești au avut loc Campionatele Naționale Universitare de Atletism. Competiția a fost organizată de Ministerul Educației Naționale, Federația Sportului Școlar și Universitar și Universitatea din Pitești cu sprijinul Federației Române de Atletism, competiție la care au participat studenți din 25 de centre universitare.

Reprezentanții  Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au cucerit șapte medalii, două de aur, trei de argint și două de bronz.

După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an sudenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație Fizică și Sportivă –  au reușit să obțină rezultate onorante pentru regiunea noastră.

Medaliile de aur au revenit studentelor din anul al III-lea: Maria Claudia Florea a devenit campionă națională în proba de 1.500 metri, iar Mihaela Pușcașu, în proba de 5.000 m marș. Titlurile de vicecampion național au fost obținute de studenții Lăcrămioara Căruceriu (5.000 m marș), Maria Ilie (aruncarea ciocanului) și Maria Claudia Florea (800 m).  Medaliile de bronz au intrat în posesia studenților din anul I: Remus Rădoi în proba de 10.000 m marș și Horia Ianc în proba de aruncarea discului, același student ocupând și locul al IV-lea în proba de aruncarea greutății.

De același autor

Related Articles