Restart în campionatul judeţean de futsal! 24 de goluri s-au marcat în prima etapă din 2024

S-a reluat campionatul cărăşean de futsal – prima competiţie judeţeană care începe întrecerile din 2024. Nu mai puţin de 24 de goluri s-au marcat în cele trei jocuri găzduite de sala de sport a Liceului Mircea Eliade din Reşiţa. Un restart reuşit, a apreciat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea.

“Suntem foarte bucuroși că am reușit să reîncepem campionatul judeţean din fotbalul mic, avem prima etapă din returul campionatului. Este un spectacol agreabil, sperăm ca și după această vacanță echipele să dea dovadă de fair-play şi să facă o figură frumoasă în fotbalul de sală din Caraş-Severin.”

“Ne bucurăm că ne-am întors în sală după câteva săptămâni, văd că toată lumea a revenit cu poftă de de joc, meciurile sunt spectaculoase, am văzut și foarte multe goluri. Noi, cei de la echipa AS Muncitorul Reșița, suntem o trupă de veterani care păstrează bucuria de a juca fotbal și încearcă să facă față în lupta cu tineretul. Este o competiție prietenească, dar și a orgolilor și nu ne facem cadouri. Suntem adversari în teren, dar prieteni după meci”, a declarat Sorin Seliman, căpitanul echipei AS Muncitorul.

“Ne-am apucat de mișcare, clar mă bucur că facem sport, că ne adunăm din nou. Suntem aici ca într-un grup de prieteni, venim și  jucăm în fiecare săptămână. Mă bucur că văd mulți jucători foarte tineri care se alătură mișcării și, cum spuneam, acesta nu poate să fie decât un lucru îmbucurător pentru toată lumea. Primul meci a fost solicitant, cred că se și aude că răsuflu un pic mai greu. Dar e plăcut să faci mișcare din nou am avut o perioadă de pauză și acuma trebuie să ne punem din nou pe treabă”, a spus Alex Ungureanu, căpitanul echipei Progresul Ezeriş.

“Este prima etapă care se joacă anul acesta, în continuarea sezonului de toamnă. E o bucurie reîntâlnirea cu fotbalul, cu adversarii, cu colegii noștri. A fost primul meci pentru noi în noul an, am câștigat categoric cu echipa de pe locul doi. Noi o să încercăm să ne îmbunătățim jocul în continuare, să ne păstrăm locul unu – dar mai ales să jucăm de plăcere, pentru că la competiția aceasta obiectivul este să jucăm fotbal şi să ne simțim bine”, a spus Cristian Şodâncă, oficialul formaţiei Progresul Ezeriş.

Iată şi rezultatele înregistrate:

Progresul Ezeriş-Voinţa Lupac  6-2

Record Reşiţa-Muncitorul Reşiţa  7-4

CS Negrea- Fotbal Dream Reşiţa  1-4

CS Muncitorul Reşiţa a stat în această rundă.

Cea de-a doua etapă din noul an este programată duminica viitoare.

Cele mai citite

Related Articles