Restart cu victorie pentru handbaliştii rossoneri! CSM Reşiţa a câştigat la Târgu Jiu

Etapa a 8-a, prima din returul sezonului regulat al diviziei A de handbal masculin, a consemnat încă o victorie reşiţeană. Handbaliştii rossoneri au evoluat de această dată pe terenul formaţiei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, de care au dispus cu scorul de 38-31 (20-18). O victorie normală, obţinută în faţa unui adversar ambiţios, a spus la final antrenorul-jucător al Reşiţei, Marius Bahan.

“Un meci în care noi am fost favoriți, dar nu a fost un meci simplu. Îi felicit pe cei de la Târgu Jiu, au făcut o primă repriză bună, iar portarul lor a fost la înălțime. Noi am avut 11 ratări în relațiile unu la unu cu portarul advers, și trebuie să rezolvăm neapărat această problemă. Eu cred că ține doar de partea de concentrare și am vorbit cu ei despre lucrul acesta. Cu o echipă oarecum mai slabă ca noi ne este foarte greu să ne concentrăm și să fim 100%. În prima repriză am condus doar cu două goluri, după care am câștigat repriza a doua mai clar, asa cum arată şi scorul, 38-31. Îmi felicit colegii, felicit staff-ul tehnic și mulțumim din nou suporterilor care au venit până la Târgu Jiu.

Ne așteaptă un meci acasă cu Universitatea Craiova, un meci mai greu decât cel de la Târgu Jiu. Ne vom antrena foarte bine pentru acel meci, pentru că îmi doresc foarte mult să câștigăm din nou cu cei din Craiova. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, meciul este miercuri la ora 18.00 în Sala Polivalentă, veniţi să ne susțineți și noi promitem din nou să dăm totul și să împărtășim cu voi bucuria victoriei”, a spus veteranul Reşiţei, Marius Bahan.

CSM Reşiţa: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu (5), Marius Bahan (2), Snezan Radosavlevici, Marian Negru (9), Oleksandr Starchenko (5), Andrei Bondoc (5), Lucian Ignat, Rareş Scurt (3), Antonio Gîrban (8), Denis Barbu (1).

CSM Reşiţa ocupă locul 3 în seria A, cu 18 puncte. Lider e CSM Odorhei, cu 21 de puncte, iar pe poziţia a doua se află CSM Făgăraş, care totalizează 19 puncte.

De același autor

Related Articles