Reșițenii performează în probele de aruncări. Rebeca Imbri este vicecampionaă națională

265

Sportiva reșițeană Rebeca Imbri a devenit vicecampioană națională la Campionatele Naționale de aruncări rezervate copiilor

La București s-au desfășurat zilele trecute Campionatele Naționale de aruncări rezervate copiilor I, II și III. Reprezentantele Clubului Sportiv Școlar Reșița au obținut rezultate meritorii, după cum ne-a declarat antrenorul Cornel Moruț.

Argint pentru aruncătoarea reșițeană Rebeca Imbri la Campionatele Naționale rezervate copiilor

”Rebeca Imbri a obținut locul II și titlul de vicecampioană națională la aruncarea greutății, la categoria copii II, cu un rezultat de 9.32 cm, iar Alesia Diaconescu a obținut locul 5, la aruncarea discului, cu un rezultat de 21. 20 cm. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de cele două sportive, mai ales că ele practică și handbalul de performanță, fiind în lotul echipei Liceului Traian Vuia din Reșița, antrenate de prof. Lucia Moruț. Așadar activează în două secții: handbal și atletism. Activitatea sportivă au început-o la handbal și au evoluat cu succes și acolo, până în etapele finale în competițiile de minihandbal și junioare IV. Este un pic dificil să atragem copiii spre astfel de probe, deoarece aceștia se îndreaptă mai ales spre sporturile cu minge, înot, și deoarece aceștia sunt mult mai atrași de alte preocupări, ca de exemplu calculator, tablete etc.”, a spus antrenorul Cornel Moruț.

Următoarea competiție pentru atleții reșițeni este programată la finalul acestei săptămâni, la Pitești, Campionatul Național de juniori II, tinerii de 16-17 ani.

15 sportivi vor reprezenta orașul Reșița la aceste întreceri, iar de la sportivul Mădălin Marin se așteaptă cucerirea unei medalii, în proba de aruncarea discului.

Cristina Corocan