Reşiţeni sub tricolor!  Mărşăluitorii din capitala Banatului de Munte vor reprezenta România la Europeanul pe echipe

Mărşăluitorii tricolori participă în acest weekend la Campionatul European pe echipe, eveniment sportiv care are loc în Cehia. La masculin, reprezentanţii României sunt cu toţii exponenţi ai şcolii de profil din capitala Banatului de Munte. Cu detalii despre participarea reşiţeană, antrenorul Octavian Măzăran.

“Toată echipa de seniori a României este formată din sportivi reșițeni. Vor concura în proba de 35 km marș Marius Cocioran, Narcis Mihăilă, Ionuț Pleșu și Remus Rădoi. Pe lângă băieți, la categoria senioare vom fi reprezentați în proba de 20 km de sportiva Sorana Ţuţu. Să sperăm că și de această dată sportivii noștri ne vor reprezenta cu cinste –  și, de ce nu, ne dorim o clasare cu echipa României în primele șase locuri. Competiția va avea loc în orașul Podebrady, pe un traseu renumit, ținând cont că este a 3-a oară când se organizează Campionatul European în acest oraș. Pe acest traseu se organizează în fiecare an şi un Grand Prix internațional la care participă foarte mulți sportivi de valoare.”

Campionatul European de marş pe echipe se va desfăşura duminică dimineaţa. Startul băieţilor se va da la 6.30, ora României, iar cursa feminină va începe la 10.30. Alături de reprezentanţii Reşiţei se vor afla antrenorii Octavian Măzăran şi George Ardeleanu.

foto: arhivă

Cele mai citite

Related Articles