Reșițeanca Daniela Doban, argint la Campionatul European de Karate WUKF

Sportiva Daniela Doban de la CSM Reșița s-a impus din nou pe plan internațional. De această dată a obținut medalia de argint la Campionatul European de Karate WUKF ce a avut loc în Franța, impunându-se la  categoria parakarate.

La Antibes în Franţa a avut loc Campionatul European de Karate WUKF la care au participat aproape 2000 de sportivi din 35 de țări. Delegația României a liniat 200 de sportivi la toate categorie de concurs. Din lot au făcut parte și componenții CSM Reșița Andrei Schinteie și Daniela Doban. În ciuda concurenței foarte mare, Daniela a reușit să contribuie cu o medalie de argint, devenind vicecampioană europeană. România a totalizat 80 de medalii de aur, 84 de medalii de argint și 84 de medalii de bronz, ocupând în clasamentul general locul I.

Reșița se poate mândri și cu evoluția lui Andrei Schinteie care chiar dacă ,din nefericire, în urma unei accidentări destul de urâte a fost nevoit să renunțe. Până la finalul anului sportivii reșițeni vor mai lua parte la Cupa Campionilor Europeni, întreceri ce vor avea loc la Cluj cu o săptămână înainte de Crăciun”, a spus antrenorul secției de karate de la CSM Reșița, Zoltan Lipan.

La campionat a participat şi un lot de sportivii ai clubului Banzai Karate Arad. Dintre aceștia doi au obținut medalia de aur: Luca Gross la kata şi Mara Grozdi la kumite.

sursa foto: Facebook/Rodica Doban

Cele mai citite

Related Articles