[UPDATE] Primele rezultate ale înotătorilor reşiţeni la CN de la Bucureşti

Inot

Joi, 3 iulie

Sportivul Paul Petrescu de la CSS Reşiţa a rueşit ieri să se claseze pe locul al treilea în finala probei de 50m spate pentru juniori da la Campionatul Naţional de înot al seniorilor, tineretului şi juniorilor. Reşiţeanul a încheiat cursa cu timpul de 28 sec 52 sut. El a ocupat locul şase în finala aceleaşi probe pentru seniori. Astăzi Paul Petrescu va concura în finala de 100m liber.

Tot ieri sportivii de la CS Universitatea Reşiţa au reuşit doar calificări în finalele B. La 100m future, Miroslav Coicici a terminat pe locul patru. În proba de 200m bras, Bogdan Ibănişteanu s-a clasat pe locul şase, iar Sergiu Ghimboaşă pe şapte. Miroslav Coicici va concura azi în finala B a probei 100m liber.

Miercuri, 2 iulie

Campionatele Naţionale de înot pentru seniori şi juniori se desfăşoară la Bucureşti în aceste zile. La această competiţie Reşiţa este reprezentată de înotători de la CSŞ  şi de la CS Universitatea.
Cei de la CSŞ Reşiţa au trimis în concurs pe Marius Ibăniştean, Paul Cojocaru, Alexandru Ion, Lisa Luchian, Andrea Augustinov şi Paul Petrescu. Sportivul Paul Petrescu urmează ca după încheierea acestor Campionate Naţionale să se alature lotului României şi să participe la Campionatul European de înot pentru juniori din Olanda. El va concura acolo în probele de 50 şi 100m liber şi în proba de ştafetă.
Clubul sportiv Universitatea Reşiţa participă la Campionatele Naţionale de înot cu sportivi Miroslav Coicici, Bogdan Ibănişteanu, Sergiu Ghimboaşă.

(Marius Mureșan)

Cele mai citite

Related Articles