Reşiţa Locomotives, victorioasă din a doua încercare! „Locomotivele” au învins formaţia Cluj Crusaders

Învinse în prima etapă a sezonului pe terenul campioanei Bucharest Rebels, Locomotivele reşiţene au trăit bucuria victoriei în etapa a doua – chiar în faţa suporterilor de acasă. Pe stadionul Gloria, Reşiţa Locomotives a învins cu 18-7 echipa Cluj Crusaders. Un succes important pentru puncte şi pentru moral, spune fondatorul echipei reşiţene, Raul Siladi.

„După înfrângerea de la București – meci pe care, sincer, am simțit la un moment dat că puteam și trebuia să îl câștigăm – ne-am dorit foarte tare să arătăm că ne-am antrenat bine, că putem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă și chiar să câștigăm meciuri fără emoții. Cred că am controlat meciul cu formaţia clujeană de la început până la sfârșit. Am avut un pic de emoții la câteva faze, dar cred că nu s-a pus niciun moment problema cine va câștiga.

Ne dorim să oferim în continuare spectacol, să facem aceleași meciuri frumoase și să obţinem o nouă victorie peste două săptămâni la Târgu Mureș. Va fi un meci greu, fără discuție, dar chiar ne dorim mult să ne întoarcem cu victoria de acolo. Din păcate, campionatul se desfăşoară într-o formulă redusă anul acesta. Ne-am fi dorit să jucăm mai multe meciuri, noi așa am și estimat, să avem cel puțin opt, dacă nu chiar zece partide. Din păcate,  sportul în România, în general, e pe o pantă descendentă și, ca o părere personală, nu nu ne îndreptăm în direcția bună.

Ca obiectiv pentru actualul sezon, ne dorim mult să jucăm finala. În momentul în care ajungi în finală, indiferent de adversar, e un singur meci şi se poate întâmpla orice. Evident că nu suntem favoriţi, suntem echipa cea mai mică din campionat, dar, așa cum am reușit o victorie contra Clujului, așa cum ne dorim să jucăm bine și împotriva celor de la Târgu Mureș și să câștigăm, de ce să nu ne gândim și la participarea în finală”, a declarat Raul Siladi.

Meciul Mureş Monsters-Reşiţa Locomotives, joc din etapa a treia a sezonului, se va disputa la Târgu Mureş în data de 28 octombrie. Doar patru echipe joacă anul acesta în Campionatul Naţional de Fotbal American. Alături de Reşiţa Locomotives, participă la competiţie Bucharest Rebels, Cluj Crusaders şi Mureş Monsters.

Cele mai citite

Related Articles