Reşiţa Locomotives te invită la Super Bowl!

Reşiţa Locomotives organizează şi anul acesta vizionarea publică live a prestigiosului Super Bowl – finala campionatului de fotbal american din Statele Unite. Va fi şi un moment de suflet pentru Locos: foştii şi actualii jucători ai echipei vor marca, cu o uşoară întârziere, 10 ani de la înfiinţarea clubului reşiţean. Detaliază fondatorul Locomotivelor, Raul Siladi.

“După cum știu iubitorii fotbalului american – și cred că ai sportului, în general – în acest weekend e Super Bowl, finala campionatului profesionist de fotbal american. E un eveniment  la scară mondială, se aşteaptă un meci  foarte frumos între două echipe care, după părerea mea, au meritat să ajungă în finală. E vorba de Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers. Eu personal mă aștept să văd un meci spectaculos, cu niște jucători foarte, foarte buni, orice fază poate să devină super-interesantă, super-spectaculoasă, și ne bucurăm că putem să vedem, la fel ca și anul trecut, această finală la Cinematograful Dacia. Evenimentul de anul trecut a fost un succes, cel puțin din punctul nostru de vedere – toată lumea a fost încântată și ne-am dori să repetăm vizionarea finalei în direct la cinematograf.

Am hotărât să îmbinăm puțin acest eveniment cu o întâlnire pe care teoretic ar fi trebuit să o facem anul trecut. La sfârșitul anului trecut se împlineau zece ani de la înființarea oficială a clubului, dar după finalul campionatului ne-am luat cu altele, toată lumea a vrut să se odihnească puțin și am considerat că finala NFL ar fi un moment bun să ne întâlnim. Noi am încercat să invităm toți foștii jucători, toți tinerii care s-au perindat pe la echipă de-a lungul anilor. Sper să nu fi ratat pe cineva, dar dacă totuşi s-a întâmplat asta, îi invit şi pe această cale pe toți cei care au fost alături de echipă – fie că au jucat, fie că au venit să ne susțină la meciuri – să vină, chiar dacă nu vor dori să vizioneze tot meciul la ora aceea târzie. Măcar să ne întâlnim, să schimbăm câteva vorbe, câteva impresii, să petrecem câteva minute împreună – iar cei care doresc pot să și rămână să vizioneze meciul. Intrarea e gratuită, așa că oricine e binevenit să ni se alăture.”

Evenimentul de la Cinematograful Dacia va începe duminică seara, la ora 23.30.

De același autor

Related Articles