“Reşiţa 07” se pregăteşte de ediţia a XIII-a  a Traversării lacului Valiug!

În weekendul trecut, înotătorii clubului Resita 07 au participat la Ploiesti, alaturi de colegii din ţară, la Shark’s Cup Swimming Masters, ediţia-VII-a. Competiţia a fost organizata de Clubul Sportiv Shark Swimming Team, în memoria unuia dintre cei mai importanţi jurnalisti ai României, Doru Dinu Glăvan, cel care a fost şi preşedinte al clubului Resita 07.

Cei 4 reprezentanti ai clubului reşiţean – Monica Szilasi, Roxana Laszlo, Dorina Iana şi Teodor Nuţeanu – au câştigat pentru Reşiţa 07 15 medalii. Teodor Nuteanu a adus acasă patru medalii de aur şi una de argint, Monica Szilasi a cucerit cinci medalii de aur, Dorina Iana, trei medalii de aur, iar Roxana Laszlo a adus două  medalii de aur.

Urmează o competiţie estivală de tradiţie: în data de 7 august, Resita 07, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Ponton Casa Baraj, va organiza editia a XIII-a a Traversarii lacului Valiug.

“Competitia de înot în ape deschise va începe la ora 10, când se va da startul la proba de traversare pe lăţimea lacului (cca 400 m). La ora 11, cei mai curajoşi şi mai bine pregătiţi îşi vor încerca şansele în proba lungă, aproximativ 2.000 m, iar după startul lor se vor întrece copiii, in cea mai scurta probă – cea de la Ponton Casa Baraj până la pontonul din mijlocul lacului.

Aşteptam reşiţenii să vină în număr cât mai mare să petreaca o zi alături de noi în natură, la munte, pe malul lacului Gozna”, este mesajul transmis de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles