Reprezentantele Reşiţei, de 18 ori pe podium la Naţionalele Şcolare de gimnastică ritmică!

18 medalii, nouă de argint şi nouă de bronz, au cucerit reprezentantele clubului CSS Reşiţa în cadrul Campionatului Naţional Şcolar de gimnastică ritmică de la Târgu Mureş. Competiţia a reunit la start cele mai bune sportive de la opt cluburi şcolare din ţară. Rezultatele delegaţiei reşiţene sunt trecute în revistă de coordonatoarea secţiei de profil de la CSS Reşiţa, Luminiţa Laţcu.

“La categoria junioare s-a remarcat Perneu Sofia; la individual compus, la cerc şi la măciuci a luat argint, iar la minge şi la panglică a obţinut medalie de bronz. La junioare, ea a făcut echipă cu Mihalache Ana, anul 2009, și a obținut un argint pe echipe. Mihalache Ana Maria a obținut patru medalii de argint, la cerc, măciuci, panglică și individual compus – și un loc patru la minge. Trebuian Larisa, an 2009, a obținut patru locuri trei, la panglică, măciuci, cerc și individual compus, precum şi o medalie de argint la minge. Trebuian Larisa a format a doua echipă cu Grădinaru Rebeca, cele două sportive ocupând locul trei. Grădinaru Rebeca a obținut locul trei la cerc, locul patru la panglică, cinci la individual compus și șase la măciuci și minge. La junioare doi, Făgăraș Daliana a obținut medalie de bronz la măciuci, locul șase individual compus, locul șapte la cerc și la minge și locul opt la panglică. Ea a participat împreună cu Ariana Timișan la această categorie.

 La categoria senioare am avut două reprezentante. Făgăraș Maria a ocupat locul cinci la măciuci și la minge, șase la cerc şi șapte la panglică. Birta Briana a luat locul cinci la panglică și opt la individual compus. Cele două fete au format echipă la senioare și au ocupat locul patru.

A  fost un concurs greu, cu multe emoții, deoarece este cel mai important  concurs al Cluburilor Sportive Şcolare – dar fetele noastre au reușit să își învingă emoțiile și să obțină numeroase medalii pentru Clubul Sportiv Şcolar din Reșița.”

Reprezentantele Reşiţei au fost coordonate de antrenoarea Luminiţa Laţcu – iar colega ei, Dana Târba, a făcut parte din corpul de arbitri. La finalele şcolare au participat sportive din Baia Mare, Bistriţa, Iaşi, Oradea, Reşiţa şi Târgu Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles