Record personal pentru Narcis Mihăilă la Campionatul Mondial de la Londra

150

Mărşăluitorul Narcis Mihăilă de la CS Universitatea Reşiţa a încheiat cursa de 50 km de la Campionatul Mondial de la Londra pe locul 31, după 4 ore, 2 minute şi 27 de secunde. Acest timp este cel mai bun pentru atletul cărăşean, el fiind singurul din delegaţia României care şi-a îndeplinit Personal Best. Colegul său de la clubul reşiţean, Alin Ştirbu a fost, din păcate, descalificat la km 39.

Rezultatul lui Narcis ne mulţumeşte, fiind cel mai bun al lui. A evoluat foarte bine şi ne dă speranţe pentru Olimpiada de la Tokio”, a spus antrenorul său Octavian Măzăran.

Interesant este că anul trecut, la Jocurile Olimpice de la Rio, Narcis a ocupat tot locul 31, dar cu 19 de secunde mai mult.

Campion mondial la 50 km marș a devenit francezul Yohann Diniz, cu 3 ore, 33 de minute si 12 secunde. Medaliile de argint și de bronz au revenit japonezilor: Hirooki Arai (3:41:17), respectiv Kai Kobayashi (3:41:19).

 

În proba feminină, Ana Rodean a încheiat proba de 20 km marș, cu Season Best (1:34:50), confirmându-și baremul pentru Campionatul European de la Berlin 2018! Ana are dublă legitimare, la CSS Alba Iulia şi CS Universitatea Reşiţa şi îi are ca antrenori pe Gabriel Avram şi Octavian Măzăran.

 

Cristina Corocan