RCM Timişoara a surclasat pe Ştiinţa Baia Mare

RCM-Baia Mare

RCM Timișoara a înregistrat sâmbătă o victorie de moral în fața vicecampioanei CSM Știința Baia Mare. A fost 18-3 pentru galben-albaștri, care își trec astfel în cont primul succes din acest sezon în fața marii rivale.

Timișorenii au început în formță partida, iar în minutul 4 Mariș reușea primul eseu al meciului. Nu aveau să mai treacă decât șase minute, iar diferența creștea semnificativ, în urma eseului semnat de Cornei și transformat de Umaga. Maramureșenii au redus din handicap în minutul 21, prin Luke Samoa, care a transformat o lovitură de pedeapsă, stabilind scorul primei reprize la 12-3 în favoarea gazdelor.

După pauză, cele două echipe n-au reușit să înscrie eseuri, dar timișorenii s-au distanțat, Umaga mai transformând două penalități în minutele 47 și 69.

RCM Timișoara a evoluat sâmbătă  în formula Shennan, Lemnaru, Tangimana, Kinikinilau, Moala, Umaga, Dumitru, Militaru, Cornei, Mariș, Mureșan, Tănase, Sabău, Rus, Burcea (C). Au mai intrat Gorcioaia, Taupaki, Halalilo și Anesi, conform Banat Sport.

Sursa foto: www.banatsport.ro

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles