Pugiliştii timişoreni au câştigat cea de-a 24-a ediţie a „Cupei Revoluţiei” la box

Cupa Revolutiei la box, la Timisoara

„Cupa Revoluţiei” la box, ajunsă la a 24-a ediţie, a fost câştigată de pugiliştii de la clubul Banatul Timişoara, care au obţinut cinci victorii. Programul galei a inclus 22 de meciuri, dintre care unul a fost demonstrativ, între un boxer din România şi unul din Serbia.

CSM Reşiţa a avut patru reprezentanţi în gala desfăşurată vineri seara, în municipiul de pe Bega, care au obţinut couă victorii şi două înfrângeri. La seniori, categoria 56 kg, Andrei Dragomir a câștigat la puncte în fața unui boxer din Novi Sad. De asemenea, Alexandru Bibiricea (categ. 81 kg) l-a învins, tot la puncte, pe un alt reprezentant al Serbiei, de la clubul BC Loznica. La categ. 52 kg, Ovidiu Berceanu a pierdut la puncte în faţa unui pugilist din Serbia. CSM Reşiţa a avut un singur reprezentant la tineret, pe Ionuţ Socareva (categ. 75 kg) care a pierdut prin KO tehnic la un boxer sârb.

La cea de-a 24-a ediţie a „Cupei Revoluţiei” la box au participat sportivi de la cluburi din Reşiţa, Lugoj, Sânnicolau Mare, Jiul Rovinari şi Timişoara, şi de la patru cluburi din Serbia.

sursa foto: banatsport.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles