[UPDATE] Un aur, un argint şi un bronz au obţinut reşiţenii la Campionatul Naţional de box

Ovidiu Berceanu, la nationalele de la Resita

Duminică, 10 august

Pugiliştii reşiţeni au cucerit trei medalii, la Campionatul Naţional pentru seniori de la Piatra Neamţ. Andrei Dragomir şi-a apărat titlul de campion naţional la categoria 52 kg, după ce a câştigat la puncte, decizie 3-0, în faţa lui Florin Bujor de la Clubul de Box Simion din București.

În finala categoriei 49 kg, Ovidiu Berceanu a fost învins la puncte 2-1, de Enver Amiş de la Farul Constanţa şi a rămas cu argintul. Alexandru Bibiricea a intrat în posesia medaliei de bronz a categorieie 75 de kg.

(Daniel Babun)

Vineri, 8 august

Alexandru Bibiricea la categoria 75 kg are medalie de bronz după ce a pierdut ieri, în semifinală în faţa lui Bogdan Juratoni.

Alţi doi componenţi ai CSM Reşiţa sunt calificaţi în finale. În limitele categoriei 49 kg, Ovidiu Berceanu l-a învins pe Nicolae Baltag de la CS Iaşi prin KO tehnic în repriza a doua. Adversarul din finală va fi reprezentantul clubului Farul Constanţa, Enver Amiş.

La categoria 52 kg, Andrei Dragomir a câştigat la puncte în faţa lui Marius Hondariu de la Metrorex Bucureşti, iar în meciul pentru medalia de aur îl va întâlni pe Florin Bujor de la Clubul de Box Simion din București

Gala finală a Campionatului Naţional de box pentru seniori de la Piatra Neamţ este programată sâmbătă, 9 august, de la ora 11:00.

Foto arhivă

Adina Niţă

De același autor

Related Articles